Eile sai kolmes avariis viga seitse inimest

Eile kella 11.58 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Keila vallas Keila – Haapsalu maantee 12. kilomeetril, kus sõiduautot Mercedes-Benz E200 CDI juhtinud alkoholijoobes 34-aastane Ivar sõitis vastassuunavööndi ja põrkas kokku talle otse vastu liikunud sõiduautole Opel Vectra, mida juhtis 27-aastane Madis. Mercedes-Benz juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ja Opelis kaasreisijatena viibinud 2-aastane poiss ja 4-aastane tüdruk toimetati SA Tallinna lastehaiglasse.

Eile ajavahemikul 12-13 oli liiklusõnnetus Järvamaal Järva-Jaani vallas Karinu külas kindlaks tegemata tänaval, kus mopeedi Yiying YY50QT-10 juhtinud 28-aastane Tarmo vajutas esipidurit ning kukkus. Mopeedijuht pöördus hiljem Järvamaa haiglasse tervisekontrolli, kust lubati kodusele ravile.

Eile kella 14.45 ajal toimus liiklusõnnetus Narva linnas Viru tänava ja Suur tänava ristmikul, kus sõiduautot Kia Rio juhtinud 54-aastane Jelena sõitis kõrvalteelt peateele ja ei andnud teed sõiduautot Audi A7 juhtinud 35-aastasele Alekseile, mille tagajärjel toimus kokkupõrge. Kia Rio kaasreisijad, 80-aastane ja 58–aastane naised toimetati Narva haiglasse, Audi A7 juht pöördus ise traumapunkti.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 31 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.