Reedel oli kolm avariid, milles sai viga neli inimest

Eile kell 14.47 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Keilas Haapsalu maantee ja Ohtu tee ristmikul, kus 22-aastane Grete sõitis sõiduautoga Peugeot 206 tagant otsa tema ees reguleerimata ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Mercedes-Benz C280, mida juhtis 58-aastane naine. Peugeot juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Mercedese juht pöördus hiljem ise haiglasse.

Eile kella 13.45 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Riia ja Raudtee tänavate ristmikul, kus 74-aastane mees sõitis sõiduautoga Chrysler Grand Voyager vasakpööret sooritades ette vastassuunast otse liikunud sõiduautole Audi A4, mida juhtis 21-aastane mees. Audis kaasreisijana viibinud 35-aastane mees toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 16.45 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Järveküla-Jüri maantee ja Raeküla tee ristmikul, kus 18-aastane neiu sõitis sõiduautoga BMW 318 vasakpööret sooritades ette peateel liikunud sõiduautole Honda CR-V, mida juhtis 44-aastane Kersti. Honda juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 9 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.