Liiklusõnnetustes sai kannatada kolm inimest

Eile kell 07.46 teatati liiklusõnnetusest Saaremaal Lääne-Saare vallas Risti – Virtsu – Kuivastu – Kuressaare maantee 140. kilomeetril, kus 20-aastane Kristel sõitis sõiduautoga Volvo V70 tagant otsa sõiduautole Ford Ranger, mida juhtis 27-aastane mees. Saadud löögist paiskus Ford otsa ees liikunud 67-aastase Tarmo juhitud bussile SOR 9,5 ja sõitis seejärel teelt välja kraavi. Fordis kaasreisijana viibinud 55-aastane Külli toimetati Kuressaare haiglasse kontrolli.

Eile kella 10.20 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Sillamäe linnas Rumjantsevi tn 6 juures, kus 31-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 79-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile teatati liiklusõnnetusest Tõrva linnas, kus Kuusiku ja Ehitaja tänavate vahelisel jalakäijate ning jalgratturite teel kukkus 14-aastane jalgrattur. Jalgrattur pöördus ise hiljem Valga haigla Tõrva kiirabisse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 11 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.