Video: Pärnus tülitati tänaval väidetavalt rassilise erinevuse tõttu naist

Täna hommikul kella 8 paiku postitati sotsiaalmeediasse video, mille kirjelduses viidatakse rassilisel alusel toimunud konfliktile Pärnus Ülejõel asuva kaupluse ees, teatas politsei.

Politsei palub ühendust võtta kõigil, kes nägid juhtunut pealt või omavad juhtunu kohta rohkem informatsiooni kaire.konts@politsei.ee või 5343 5613. Kindlasti palume ühendust võtta inimesel, kelle suhtes ründavalt käituti.

Facebooki-lehel “Märgatud24 Pärnus” kirjutati: “Märgatud rassiste, kes olid mitmekesi teise nahavärviga noore tüdruku kallal. Sekkuma ei hakanud, kuna olen ise väiksemat kasvu naisterahvas ning täiskasvanud vägivaldse mehe vastu tõenäoliselt ei oleks saanud.”

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.