Avariides sai eile viga viis inimest

Eile kell 07.35 oli liiklusõnnetus Tallinnas Õismäe tee 173 juures, kus 24-aastane Silver sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf tagant otsa tema ees samas suunas liikunud sõiduautole Citröen Berlingo, mida juhtis 46-aastane Jevgeni. Citröeni juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 09.40 oli  liiklusõnnetus Põlvamaal Põlva vallas Põlva – Reola maantee 2. kilomeetril (Mammaste bensiinijaamas), kus 77-aastane Eino sõitis sõiduautoga Audi 80 tagant otsa vasakpöörde võimalust oodanud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 62-aastane Silvia. Volkswageni juht toimetati Põlva haiglasse kontrolli.

Eile kell 07.40 oli liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Tallinn-Rapla-Türi maantee 24. kilomeetril, kus 62-aastase Jüri juhitud sõiduautole Volkswagen Passat jooksis teele ette põder. Volkswagenis kaasreisijana viibinud 45-aastane Andrey toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 18.37 oli liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Tallinna Ringtee 23. kilomeetril, kus haagisega veoautot Scania R124 juhtinud 38-aastane Silvar kaotas veoki üle kontrolli ja kaldus paremale teelt välja metallpiiretesse ja vastu helkurposti. Veoauto juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 00.41 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Tallinn-Narva mnt 26. kilomeetril, kus sõiduautole Volvo XC90, mida juhtis 37-aastane Nikolai, sõitis sõiduautoga Seat Cordoba tagant otsa 73-aastane Uno. Seati juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 narko- ja 14 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.