Österbys otsiti merest väidetavalt kadunud inimest, kes oli samal ajal kodus

7. juunil kell 23.47 teatati häirekeskusele, et Noarootsi vallas Österby sadamast on kailt leitud jalgratas ning muud isiklikud esemed, kuid nende omanikku ei olnud kuskil näha. Sündmuskohale jõudnud päästjad alustasid vee pealt otsinguid kuid kedagi ei leitud. Hiljem selgus, et asjade omanik oli kodus ja täie tervise juures.

7. juunil kell 9.24 kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Kullamaa valda Silla külla, kus teataja sõnul oli veoauto sõitnud maja hoovi. Päästjad eemaldasid sõidukil süttimisohu.

Saaremaa:

7. juunil kell 20.08 teatati häirekeskusele sõiduki põlengust Kuressaares Mooni tänaval. Teataja sõnul põles buss kortermajade vahel, kedagi sees ei olnud. Päästjate saabudes oli leek sõiduki mootoriruumist väljas ja koheselt alustati kustutustöödega. Tulekahju kustutati kella 21.20 paiku, tuli bussisalongi ei levinud.

Raplamaa:

7. juunil kell 23.53 sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Vigala vallas Päärdu külas, kus kokku olid põrganud veo- ja sõiduauto. Päästjad likvideerisid sõidukitel süttimisohu ning pumpasid veoautost kütuse ümber. Maha valgunud kütus kaeti absorbendiga.

Pärnumaa:

7. juunil kell 20.19 teatati häirekeskusele elektrikilbi suitsemisest Pärnus Laeva tänaval kortermajas. Päästjate saabudes oli põleng iseseisvalt kustunud.

7. juunil kell 16.46 sai häirekeskus teate tuleohutusnõuetele mittevastavast lõkkest. Sündmuskohal selgus, et põles ühe ruutmeetri suurune järelvalveta lõke. Lõke kustutati.

7. juunil kell 15.32 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnus Rääma tänaval. Teataja sõnul põles hoovis kompostikast. Päästjad kustutasid põlengu. Esialgsetel andmetel võis tulekahju alguse saanud kuumast tuhast, mis komposti hulka oli valatud.

7. juunil kell 14.08 sai häirekeskusteate põlengust Audru vallas Jõõpre külas. Päästjate sündmuskohale jõudes selgus, et põles üks ruutmeeter turvast.

Järvamaa:

7. juunil kell 19.14 teatati häirekeskusele kulupõlengust Paides Jaama tänaval. Päästjad kustutasid umbes 50 ruutmeetri suuruse põlenguala kell 19.31.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.