Tule kaasa elama: Läänemaa JK Haapsalu võõrustab täna kodustaadionil Tallinna FC Eston Villat

Läänemaa JK Haapsalu võõrustab Väikese Karika 1/8 finaali koha nimel täna õhtul kell 20 Haapsalu linnastaadionil Tallinna FC Eston Villat.

Väike Karikas on Eesti Jalgpalli Liidu poolt korraldatav karikasari madalamate liigade meeskondadele (II, III, IV ja Rahvaliiga). Tänavu võttis karikasarjast osa 80 meeskonda. Hetkeseisuga on sarjas alles veel 21 meeskonda, kelle seas on ka Läänemaa JK Haapsalu. Kui Haapsalu alistab Eston Villa, on võimalik tõusta 1/8 finaali ehk 16 parema sekka.

Tallinna FC Eston Villa on sarnaselt Läänemaale III liiga klubi, aga mängib põhjatsoonis. Seal ollakse pärast üheksat mänguvooru kaheteist meeskonna konkurentsis seitsmendal kohal. Üheksa mänguga on teenitud 3 võitu, 3 viiki ja 3 kaotust (väravate vahe 29:24), mis annab neile 12 punkti, jäädes 10 punktiga maha liigatabeli esikohast.

Läänemaa JK Haapsalu on läänetsoonis samuti pidanud üheksa kohtumist, millest 7 on võidetud ning 2 kaotatud. Selle käigus on löödud 31 väravat ning sisse lastud 4. Liigatabelis ollakse selle tulemusega kolmandal kohal.

Mõlemad klubid alustasid oma teekonda Väikeses Karikas otse 1/32 finaalist, kuhu pääseti vaba loosi tulemusena. Osa meeskondi pidid mängima ka 1/64 finaalis.

1/32 finaalis alistas Eston Villa JK Kaitseliit Kalevi koguni 12:1, kus lõi ka 2 väravat möödunud hooajal Läänemaa ridades mänginud ääreründaja Kristo Linder. Ilmselt täna Linderit Haapsalu murule jooksmas ei näe.

Läänemaa sai 1/32 finaalis võõrsil 7:2 võidu Rahvaliiga meeskonna JK Rapla Lokomotiiv/Atli üle.

Tule, võta sõbrad kaasa ning aita oma koduklubi Väikese Karika 16 parima sekka!

Bert Rotberg

Poster: Oliver Tsupsman / Oliveri pildistused

eston1

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.