Liiklusõnnetustes sai viga viis inimest

Eile kell 14.47 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Laagri alevikus Veskitammi tänaval Comarketi juures, kus seni tuvastamata juht sõitis sõiduautoga Škoda Superb tagurdamismanöövrit tehes otsa alkoholijoobes 55-aastasele mehele ning lahkus sündmuskohalt. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 15.21 toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Vändra alevis Vana tänaval, kus 44-aastane naine kaotas kontrolli sõiduauto Volkswagen Tiguan üle, sõiduk kaldus teelt välja vastu elektriposti ja paiskus paremale küljele. Sõidukijuht ning sõidukis viibinud 69-aastane naine toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 16.06 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Gonsiori ja Vesivärava tänavate ristmikul, kus kaubikule Renault Master, mida juhtis 28-aastane Vadim, jooksis jalakäijatele keelava fooritulega ette 8-aastane poiss. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.18 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Viljandi maantee 47 juures, kus sõiduautole Hyundai I30, mida juhtis 43-aastane naine, sõitis sõiduautoga Mazda 323 tagant otsa alkoholijoobes ning juhtimisõiguseta 30-aastane Andre. Hyundai juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 21.28 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Vabaõhumuuseumi tee “Õismäe Raba” bussipeatuse juures, kus esialgsetel andmetel mööda jalgratta- ja jalgteed jalgratast Agressor juhtinud 21-aastane Karl riivas möödumisel samas suunas liikunud jalgrattast Scott, mida juhtis 45-aastane naine. Kokkupõrke tulemusel jalgratast Scott juhtinud naine kukkus ning toimetati sündmuskohalt Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Kumbki liiklusõnnetuses osalenud jalgratturitest ei kasutanud kaitsekiivrit.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 45 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.