Haapsalus põles luigemaja

6. juunil kell 16.36 teatati häirekeskusele, et Haapsalus Vaiksel kaldal põles luigemaja. Teataja sõnul olid nad ise kõne ajal alustanud kustutamisega. Päästjate saabudes oli põleng kustutatud. Põlenud oli hoone puidust piire.

Saaremaa:

6. juunil kella 17.52 teatati häirekeskusele kulupõlengust Kuressaares Kaare tänaval. Päästjad kustutasid umbes 20 ruutmeetrit põlevat kulu.

Pärnumaa:

7. juunil kell 2.27 sai häirekeskus teate tulekahjust Tootsis Kesk tänaval. Teataja sõnul põles kortermaja trepikoda. Päästjad selgitasid välja, et põles teisel korrusel jalamatt. Jalamatt kustutati. Politsei on alustanud sündmuse osas väärteomenetlust vara kahjustamist käsitleva paragrahvi alusel.

6. juunil kell 15.19 kutsuti päästjad appi liiklusõnnetusele Vändrasse Vanale tänavale. Päästjad likvideerisid vastu posti sõitnud sõidukil süttimisohu ning tõmbasid tagasi ratastele.

6. juunil kella 10.19 paiku sai häirekeskus teate, et Pärnus Akadeemia tänaval on sõiduautouksed sulgunud ning võtmed jäänud autosse. Autos magas ka väikelaps. Päästjad avasid autouksed

Hiiumaa:

6. juunil kell 12.50 sai häirekeskus teate tulekahjust Kärdlas Uuel tänaval. Teataja sõnul põles hoone katus leegiga ning tulekahju võis alguse saada ehitustööde käigus. Päästjad selgitasid välja, et põles kahte maja ühendava galerii metallkatusel tuuletõkkeplaat. Põleng kustutati kell 13.12.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.