Naisel sõideti üle jala

Eile kella 05.07 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Haabneeme alevikus Heki tee 6 juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Renault Laguna juhtinud 32-aastane Aleksandr sõitis üle 25-aastase naise parema jala. Jalakäijale osutati kohapeal esmaabi ning lubati kodusele ravile.

Eile kell 17.43 oli liiklusõnnetus Tallinnas Tondi tänaval, kus 21-aastane Rain alustas sõiduautoga Opel Astra vasakpööret tanklasse. Vvasakult poolt sooritas temast mootorrattaga Buell XB 12 R möödasõitu 24-aastane Kristo ning toimus kokkupõrge. Mootorrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 4 narko- ja 31 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.