Naiste epee Eesti teine number Katrina Lehis ei pääsenud EM-i naiskonda

Katrina Lehis Läänemaa meistrivõistlustel. F: Katrina Lehis / Facebook
Katrina Lehis Läänemaa meistrivõistlustel. F: Katrina Lehis / Facebook

Eile Haapsalus Endel Nelise nimelistel Läänemaa meistrivõistlustel esikoha saavutanud Katrina Lehis on tänavu teinud suurepärase hooaja, aga peatsetelt Euroopa meistrivõistlustelt jääb ta kõrvale. Samuti ei mahu ta Rio olümpial Eesti naiskonda.

Lehis teatas Facebookis, et Läänemaa meistrivõistlused olid talle selle hooaja viimasteks võistlusteks, kuna vehklemisliit otsustas, et seekord ta Euroopa meistrivõistlustel ei vehkle.

“Lõpetasin hooaja Eesti edetabeli teise numbrina ja kõige rohkem olen õnnelik selle üle, et suutsin end Rio de Janeros olümpia testvõistlusel vehelda poodiumile ja maailma edetabelis kümnendale kohale!” kirjutas Lehis.

“Suur kummardus Eesti olümpiakomiteele ja minu sponsoritele, kes on mind väga palju toetanud! Samuti tahan väga tänada oma perekonda ja eriti oma noormeest, kes on mulle väga pingelistel ja rasketel aegadel toeks olnud!

Eraldi tahaksin veel tänada oma treenerit Helenit, kes on minu eest alati võidelnud ja mind toetanud, ja ka treener Peeter Nelist. Aitäh teile kõigile ja kohtume järgmisel hooajal!”

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.