Kaks juhiloata mopeedijuhti sattusid õnnetusse ja said viga

Eile kell 15.35 oli liiklusõnnetus Tartumaal Rõngu vallas Sangla – Rõngu mnt 19,9. kilomeetril, kus vastava kategooria sõiduki juhtimisõiguseta 18-aastane mees alustas oma sõidureas mopeediga Baotian tagasipööret ning põrkas kokku samas suunas liikunud mopeediga Aprilia, mida juhtis vastava kategooria sõiduki juhtimisõiguseta 19-aastane mees. Mõlemad juhid toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.


Eile kella 04.30 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Vihula vallas Võsu-Vergi-Sõeaugu maantee 1. kilomeetril, kus alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 26-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Opel Vectra üle ja sõitis teelt välja vastu teetruupi. Juht toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kell 09.33 oli liiklusõnnetus Harjumaal Keila vallas Keelva külas, kus 28-aastane naine sõitis sõiduauto Škoda vasakpoolse tagumise rehviga üle teel seisnud 4-aastase poisi parema jala. Laps toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 12.30 toimus liiklusõnnetus Järvamaal Türi vallas Türi-Arkma tee 14. kilomeetril, kus alkoholijoobes 45-aastane mees kaotas kontrolli registreerimata mopeedi üle ning paiskus koos sõidukiga külili. Liiklusõnnetuse tagajärjel viidi Järvamaa haiglasse juhi taga istunud 66-aastane mees. Juht ja kaassõitja ei kandnud kohustuslikku kinni rihmatud motokiivrit.

Eile kell 11.54 oli liiklusõnnetus Pärnus Mai ja Papiniidu tänavate ristmikul, kus 60-aastane mees sooritas sõiduautoga Suzuki Baleno vasakpööret ja ei andnud teed vastassuunast lähenenud sõidueesõigusega mootorrattale Honda RC33, mida juhtis 67-aastane mees, kes kukkus üle autokapoti asfaldile. Mootorrattur toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 15.07 paiku oli liiklusõnnetus Pärnumaal Häädemeeste vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 164. kilomeetril, kus sõiduautot Volkswagen Caddy Kombi juhtinud 66-aastane mees sõitis valgustuse-pimestuse tõttu teelt välja ning sõiduk rullus üle katuse. Juht toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 19.02 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kopli 69B juures, kus  esialgsetel andmetel mööda Pelguranna tänavat liikunud alkoholijoobe tunnustega jalgrattur, 56-aastane Sergei, sõitis vastu eraldussaarel olevat liiklusmärgiposti ning kukkus. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 28 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.