Eilsetes avariides sai viga seitse inimest

Eile kella 14.07 ajal oli liiklusõnnetus Harju maakonnas Saue vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee ja Tallinn-Saku-Laagri tee ristmiku juures, kus foori keelava punase tule ajal ristmikul vasakpööret sooritanud sõiduauto Volvo V40, mida juhtis 71-aastane Olav, põrkas kokku mööda Tallinn-Pärnu-Ikla maanteed foori rohelise lubava tule ajal liikunud mootorrattaga Honda CBR 1000RR, mida juhtis 49-aastane Andres. Mõlema sõiduki juhid toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 12.20 ajal oli liiklusõnnetus Valga linnas Vabaduse 2 maja ees, kus kaubik Volkswagen Carter juhtinud 47-aastane mees hakkas kõnniteel tagurdama ja ei näinud auto taga kõndinud jalakäijat ja tagurdas talle otsa. Jalakäija 77-aastane naine toimetati Valga EMO-sse.

Eile kella 14.00 ajal oli liiklusõnnetus Pärnu linnas Papiniidu 2a K-Rauta parklas, kus 76-aastasele jalakäijale Ennule sõitis otsa suur auto. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 16.10 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Narva–Narva-Jõesuu– Hiiemetsa maantee 21. kilomeetril, kus 23-aastane Daniil, juhtides sõiduautot BMW 535D, ei valinud teeoludele vastavat sõidukiirust ja ei tulnud toime sõiduki juhtimisega, mille tulemusel sõitis teelt välja vastu puud. Autojuht ja kaasreisija, 19-aastane mees, toimetati SA Narva haiglasse.

Eile kella 17.31 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Luise ja Villardi tänavate ristmikul, kus mööda Luise tänavat esimese sõidurea parempoolses ääres suunaga Mustamäe poole liikunud jalgrattur 36-aastane Nikolai põrkas ristmikul kokku vasakult Villardi tänavalt tulnud mootorsõidukiga Peugeot 307, mida juhtis 33-aastane Kermo. Antud ristmik on reguleeritud liiklusmärkidega “Anna teed”, kus sõidu eesõigusega teeks on Luise tänav. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 19.55 ajal toimus liiklusõnnetus Narva linnas Kajaka tänav 20 juures, kus alkoholijoobes 60-aastane mees juhtides mootorsõidukit Hyundai Sonata, enne manöövri alustamist ei veendunud selle ohutuses, mille tagajärjel ei tulnud juhtimisega toime ja sõitis otsa alkoholijoobes jalakäijale 57-aastasele naisele. Jalakäija viidi haiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.