Eile Pärnu sillalt vette hüpanud ja kadunuks jäänud naise isik on politseile suure tõenäosusega teada

2. juunil kell 7.29 anti teada, et Pärnu Kesklinna sillalt on jõkke hüpanud inimene. Sellele järgnes veel kaks kõnet eri inimestelt, kes vette hüpanud või vees hädas olnud inimest nägid. Sündmusele reageerinud päästjad palusid kell 7.30 politsei abi. Sündmusele reageerisid kõik hetkel vabad patrullid.

Merepäästjad alustasid silla lähedal vee ja jõekallaste kontrollimist, kuid inimest leida ei suudetud. Appi paluti Pärnu vabatahtlikud merepäästjad, kes tulid sonariga silla lähedast alla kontrollima. Pärastlõunal jõudsid sündmuskohale mereväe tuukrid, kes kontrollisid ala sonariga ja sukeldusid. Otsingud silla juures lõpetati kella 16 paiku.

Kommenteerib Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri:

„Üheksa tundi jõel ja selle läheduses väldanud aktiivsed otsingud kahjuks tulemusi ei andnud. Meil ei ole õnnestunud leida inimest, kes vette hüppas. On üsna suur tõenäosus, et oleme suutnud selgeks teha vette hüpanud naise isiku, kuid see info on liialt esialgne, et avalikkusega täpsemalt jagada. Tegeleme selle fakti kontrollimisega ja kui see saab kinnitust, anname sellest esimesel võimalusel teada.

Saan kinnitada, et avalikkusega jagatud abipalvetele reageeriti ja politseini on jõudnud märkimisväärselt infot, mis võivad aidata segastesse asjaoludesse selgust tuua. Täname kõiki inimesi, kes on oma tähelepanekuid politseiga jaganud ja aidanud meie abipalvet levitada. Kinnitan, et kontrollime kõiki võimalikke infokilde, et tuvastada täna kaduma jäänud inimene ja teha selgeks juhtunu asjaolud.

Palume jätkuvalt kõigil, kes omavad täpsemat informatsiooni, politseiga ühendust võtta.“

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.