Eile oli õnnetusterohke päev, kuues avariis sai viga kaheksa inimest

Eile kella 08.33 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas K.Kärberi tänaval Kiviku bussipeatuse juures, kus sõiduauto Nissan Qashqai, mida juhtis 54-aastane naine, sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed joostes ületanud jalakäijale, 9-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

Eile kella 09.45 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Kiili tänav 17 maja kõrval, kus sõiduauto Volkswagen Golf, mida juhtis alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 55-aastane mees, sõitis otsa paremal teeserva lähedal tasakaaluliikuril liikunud 16-aastasele poisile ja tee servas olevatele liikluskorraldusvahenditele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.59 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maantee 219 B juures, kus 26-aastane jalgrattur, ületades ülekäigurada ja olles jalgrattal, sõitis otsa sõiduautole Opel Insignia, mida juhtis 41-aastane mees. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 18.20 ajal oli liiklusõnnetus Jõhvi linnas Rakvere tänav 16 maja juures fooridega reguleeritud ristmikul. Universaalkerega sõiduauto sooritas vasakpööret, aga ei lasknud läbi teed ületavat jalgratturit ja sõitis talle otsa. Juht põgenes sündmuskohalt. Jalgrattur, 65-aastane naine toimetati Ida-Viru keskhaiglasse

Eile kella 18.54 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Betooni ja Ravila ristmikul, kus sõiduautot Fiat juhtinud 52-aastane mees eiras liiklusmärgi “Anna teed” nõudeid ning sõitis ette jalgratturile, 35-aastasele naisele. Jalgrattur viidi Tartu ülikooli kliinikumi.

Eile kella 19.07 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Aovere-Luunja maantee ja Vesneri-Väägvere tee ristmikul. Sõiduautot Mercedes-Benz 300TD juhtinud 75-aastane mees ei märganud vasakpöörde ajal vasakult liikunud sõiduautot Volkswagen Passat, mida juhtis 30-aastane naine. Selle tagajärjel toimus kokkupõrge. Mercedes-Benzis viibinud kaasreisija, 74-aastane naine ning Volkswageni juht ja kaasreisija viidi Tartu ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 4 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Lääne prefektuurist on varastatud tumesinine Peugeot 607 numbrimärgiga 067BHK (2001).

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.