Politsei palub abi Pärnus sillalt jõkke hüpanud inimese ja juhtunu asjaolude väljaselgitamisel

Täna, 2. juunil kell 7.29 anti hädaabinumbrile teada, et Pärnu Kesklinna sillalt on jõkke hüpanud inimene. Hetkel teadaolevalt võis olla tegu nooremapoolse naisega.

Sündmusele reageerisid päästjad ja politsei merepäästjad, kes veest ega lähedusest kirjeldusele vastavat inimest ei leidnud. Otsingud käivad ja neid jätkatakse vabatahtlike, sonari ning tuukrite abiga. Juhtunu täpsemad asjaolud ja vette hüpanud isik ei ole kindlaks tehtud.

Politsei palub inimeste abi vette hüpanud naise isiku ja juhtunud asjaolude väljaselgitamisel. Palume kõigil, kes omavad täpsemat informatsiooni, võtta ühendust andres.sinimeri@politsei.ee, tel 504 6106.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.