Maapoodide kuningas Oleg Gross läks pensionile ja andis äri juhtimise lastele

Pensionile suundunud suurärimees, poolesaja poe omanik Oleg Gross on oma ettevõtete juhtimisest tagasi tõmbunud tütre ja poja kasuks. Tema lapsed räägivad esimest korda, mida nad isalt saadud impeeriumiga peale hakkavad, kirjutab Maaleht.

Artikli autor Rein Sikk kirjutab, et on seda intervjuud Oleg Grossilt oodanud kolm aastat. Ikka on Gross kostnud, et vestlus tuleb, aga alles siis, kui tal on mõni suur uudis. Ja nüüd teataski: tütar Gea ja poeg Georg on alustanud Olegi loodud 1400 töötajaga kontserni OG Elektra juhtimist. Pensionipõlves isa on aga taganenud kaugemalt vaatlejaks.

Saame siis tuttavaks, noored Grossid.

Gea: Olen Olegi tütar, ettevõttes nii kaubandusjuht kui juhatuse liige ja juhatuse esimees. Sündinud 1988, lõpetanud Tallinna Tehnikaülikoolis tarneahela juhtimise eriala magistriõppes.

Georg: Olen isa Olegi kõrvalt ettevõtlust pikemalt näinud. Sündinud 1983, lõpetanud Tallinna Majanduskooli ärijuhtimise eriala. Äri oli mõnus õppida, nägin isa kõrvalt, kuidas ettevõtte juhtimine tegelikult käib. Praegu olen nõukogu liige. Minu tööks on majandus- ja ehitusvaldkond, sealhulgas strateegiline tegevus kauplusele sobivate kinnistute leidmisel.

Pikemalt loe Maalehest. 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.