Läänemaa lasterikaste perede emad panid pead kokku ja pidasid tulevikuplaane

F: Anneli Erstu.
F: Anneli Erstu.

Möödunud pühapäeval said tublid ja tegusad Läänemaa Suurperede Liidu emad kokku, et tähistada emadepäeva ja arutada koos liidu edasisi plaane. Koos oli vahva ja päev oli tegus, teemasid jagus mitmeks tunniks.

Arutleti laste turvalisuse ja kasvamise teemadel, kuidas olla veel ühtsem ja ettevõtvam pere ning milliseid vahvaid oskusi ja tegevusi lastega veel jagada saaks.

Peeti plaane uuteks ühisteks üritusteks. Pereemad on olnud osavad ja tublid, panustanud hindamatut aega ja palju armastust ning hoolivust meie kõigi tulevikku – lastesse. Lapsed on elu õied ja armastus ning korralik kodu tagab lastele hea ja toetava keskkonna, kus kasvada suureks ja võtta ellu kaasa usk endasse, hoolivus kaaskodanikesse ja kindel teadmine, et meil on oma riik, kus elada.

Tublid lasterikkad pered on olnud alati toetavad ja armastavad ning ka rasketel aegadel toime tulevad ning meie riiki alalhoidvad kodanikud. Aitäh kõikidele Läänemaa Suurperede Liidu emadele, kes on ikka rõõmsad ja võtavad osa liidu ühistest tegemistest.

Siinkohal tänan toredaid ettevõtteid, kes aitasid muuta emadepäeva meeldejäävamaks ja ei pidanud paljuks teha meile vahvaid kingitusi: rikkaliku peolaua aitas katta Maxima, kingisaju korraldasid kirjastus Varrak, Joik, Salon24, LÓreal, Tradehouse, Sirowa, Koduekstra, Madara, DenimDream.

Suur tänu ka Haapsalu sotsiaalmajale, kes on lubanud kasutada kohvikuruume.

Anneli Erstu

One Response to "Läänemaa lasterikaste perede emad panid pead kokku ja pidasid tulevikuplaane"

  1. Lastega ema   29. mai 2017 at 19:18

    Väga head juuksehooldusvahendid ja kreemid olid ! Olen väga rahul ! Aitäh 🙂

    Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.