Õnnetustes sai viga kuus liiklejat

Eile kella 10.10 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Estonia puiestee 7 juures, kus 68-aastane Jüri sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat otsa kõnniteel liikunud ja sõiduki ees seisma jäänud jalakäijale, 68-aastasele Enele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kell 12.18 oli liiklusõnnetus Tartumaal Tähtvere vallas Tartu-Tiksoja tee 7. kilomeetril, kus 34-aastane Joel sõitis sõiduautoga Toyota Avensis parklast väljumisel ette sõiduautole Hondat Civic, mida juhtis 63-aastane Märt. Honda juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 12.30 ajal oli liiklusõnnetus Pärnumaal Sauga vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 124. kilomeetril, kus 31-aastase mehe juhitud mootorratas Ducatti kaotas juhitavuse ja kukkus sõiduteele. Kukkumise tagajärjel liikus mootorrattas vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga BMW 123, mida juhtis 31-aastane mees. Mootorrattur toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kell 13.11 toimus liiklusõnnetus Pärnus Tallinna maantee 12 juures, kus sõiduteed ületanud alkoholijoobes jalgrattur, 47-aastane Tarmo sai löögi sõiduautolt Ford Fiesta, mida juhtis 46-aastane naine. Jalgrattur toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kell 18.50 oli liiklusõnnetus Tallinnas Männiku teel Männiku tee 2 juures, kus teisest sõidureast kolmandasse ümber reastumist alustanud 34-aastase Aleksei juhitud Toyota Avensis põrkas kokku teisest sõidureast kolmandasse reastunud mootorrattaga Husqvarna 701 Supermoto, mida juhtis 32-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 19 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Koeru vallas Koeru-Visusti tee 2. kilomeetril, kus 22-aastase mehe juhitud haagisega ratastraktor Fendt 516 Vario kaotas juhitavuse ja paiskus teele külili. Traktori juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 6 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.