Homme Eestisse saabuv Toto Cutugno tahab näha Tallinna vanalinna ja sõita limusiiniga 

Toto Cutugno.
Toto Cutugno.

Armastatud Itaalia lembelaulik Toto Cutugno saabub juba lähipäevadel Tallinna. Oma Eestis viibimise ajal soovib ta külastada Tallinna vanalinna ja nautida siin valmistatud Itaalia sööke.

Haapsalus Itaalia kultuuri- ja veinipäevadel esinev Toto Cutugno on korraldajatele oma soovid edastanud ja nende järgi on tegemist vanakooli superstaari ja oma kodumaa söögile truu härrasmehega.

Kindlasti soovib maestro tutvuda Tallinna vanalinnaga ja külastada tõelisi Itaalia maitseid pakkuva söögikohaga. Lisaks on Toto kuulnud vastvalminud Hiltoni hotellist, sest tema erisooviks oli just selles hotellis rahulikku ööund nautida ja akendest avanevat vaadet imetleda. Toto Cutugno on üks esimestest rahvusvahelistest kuulsustest, kes ööbib Hilton Tallinn Park hotellis.

Itaalia kultuuri- ja veinipäevadele Haapsallu sõidab mees nagu tema staatus nõuab – pika limusiiniga. Eritellimusena peab luksusmasinas olema võimalus sigari pahvimiseks.

Toto Cutugno on niinimetatud “tõelise itaallase” kehastus. Tema laulud on maailmas enim mängitud ning just Ida-Euroopas on ta saavutanud erilise staatuse – Toto Cutugno laulud murdsid end nõukogude perioodil raudse eesriide taha ja tekitasid tunde tõelisest vabadusest.

Toto Cutugno toob endaga kaasa ligi 20 tippmuusikut ja meeskonnaliiget, garanteerides Haapsalu piiskopilinnuses emotsionaalse ja kõrgetasemelise muusikaelamuse ka kõige nõudlikumale muusikagurmaanile.

Viimased piletid 4. juunil ainsale Baltikumis toimuvale Toto Cutugno kontserdile on saadaval monstermusic.ee/toto ja Piletilevis. Väravad avatakse juba kell 16:00, et kõik kontserdikülastajad jõuaksid õigeaegselt kohtadele.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.