Fotod: Oru kool pidas olümpiat

 

_DSC0315

26.- 27. mai veetsid Oru kooli õpilased Tuksi mändide all spordibaasis, pidades maha oma kooli esimesed olümpiamängud.

Päev algas traditsioonilise rongkäiguga, millele järgnes olümpiale iseloomulik avatseremoonia – avakõne, tule süütamine, lipu heiskamine, kohtunike ja võistlejate vanne. Soojendusharjutusi tegi treener Mailiis Tammeveski.

Seejärel alustati võistlustega. Proovile pandi ennast mitmesugustes võistlustes – vaja oli nii osavust, kiirust kui ka täpsust. Oluline oli, et iga võistkond töötaks ühise meeskonnana ning toetataks ka väiksemaid.

Õhtupoolikul oli võimalus osaleda töötubades, läbida Noarootsi päästeklubi kokku pandud takistusrada, õppida koostöös Punase Ristiga esmaabi andmist, tuletada meelde, millised taimed on metsas mürgised kootöös RMK Nõva looduskeskusega, panna proovile teadmised liiklusohutusest koostöös Haapsalu politseijaoskonnaga ning proovida laskmist koos Kaitseliidu instruktoriga.

_DSC0274

Päeva lõpetas lõkkeõhtu, kus lauldi laule ning ei puudunud ka tantsud. Loomulikult tuli taasesitamisele Fixi jaanipäeva lugu, millest võiks vabalt saada kooli tunnuslaul.

Järgmist päeva alustasime fotojahiga, kus noored said võimaluse enda emotsioone näidata ning need fotodesse jäädvustada.

Oru kooli esimese olümpia lõpetas autasustamine ja lõputseremoonia, kus langetati lipp, kustutati olümpiatuli ning Oru kooli õpilasesinduse noored Mihkel ja Sannor kuulutasid ürituse selleks aastaks lõppenuks.

Olulisemad märksõnad, mis üritust iseloomustavad on palju sporti, koostöö, üksteise toetamine, rõõmus tuju – kvaliteetaeg meie kõigi jaoks. Kooli olümpiat toetas rahaliselt Eesti Olümpiaakadeemia.

Liisa Pett

Oru kooli huvijuht
_DSC0068

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.