Vormsi saare lähedal jäid hätta kaatrisõitjad

29. mail kell 16.15 anti merevalvekeskusele teada, et Vormsi saare lähedal vajavad abi inimesed, kelle kaatri mootor on rikkis.

Inimeste elu otseses ohus ei olnud, kuid kaater triivis madaliku suunas. Sündmusele reageerisid Haapsalu merepäästjad, kes alustasid hädasolijate abistamist. Haapsalust kutsuti appi teine alus, mis vigastatud aluse sadamasse pidi aitama. Kell 18.30 jõudsid abi vajanud inimesed oma alusega Haapsalu Veskiviigi sadamasse.

Kui merel on juhtunud õnnetus, võta kohe ühendust hädaabinumbriga 112. Tallinna merevalvekeskusega JRCC Tallinn saab ühendust telefonil 619 1224 või raadiokutsungiga (VHF 16 ja 69) TALLINN MEREVALVEKESKUS.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.