Virtsus põlesid kadakad

28. mail kell 14.51 teatati häirekeskusele põlengust Hanila vallas Virtsus Puhtu teel. Teataja sõnul põlesid kadakad. Päästjate saabudes oli tulekahju lähedal olnud inimeste poolt kustutatud. Päästjad kastsid põlenud ala igaks juhuks veega üle.

Saaremaa:

28. mail kell 15.22 sai häirekeskus teate tulekahjust Leisi vallas Hiievälja külas. Sündmuskohal selgus, et põles alajaama ümbruses kulu. Tulekahju kustutati kell 16.

Raplamaa:

29. mail kella 21.18 paiku käisid päästjad Raikküla vallas Koikse külas. Liiklusõnnetuse tagajärjel oli sõidukitest välja valgunud bensiini ning sõiduteele lennanud killustikku. Päästjad puhastasid sõidutee.

28. mail kell 18 teatati häirekeskusele hoone tulekahjust Kaiu vallas Tamsi külas. Teataja sõnul põles mahajäetud puumaja. Päästjad selgitasid sündmuskohale jõudes välja, et põles abihoone lahtise leegiga. Kell 20.25 tulekahju likvideeriti.

28. mail kell 17.52 teatati häirekeskusele, et Kehtna vallas Keavas oli inimene jäänud rongi alla. Päästjad aitasid kannatanu rongi alt välja ning andsid üle kiirabile.

Pärnumaa:

29. mail kell 12.52 sai häirekeskus teate, et Pärnus Haapsalu maanteel tossab liinibuss. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et sõiduki sidurisüsteem oli ülekuumenenud ning suitses. Päästjad jahutasid veega bussi külje maha.

29. mail kell 1.17 teatati häirekeskusele, et Pärnus Vallikääru pargi jalakäijate sillalt oli vette hüpanud mees. Teataja sõnul oli mees uppumisohus. Päästjad tõid kannatanu veest välja ning andsid üle kiirabile.

28. mail keel 21.12 sai häirekeskus teate tulekahjust Tootsis Kesk tänaval. Teataja sõnul oli esimesel korrusel köetud sauna ning nüüd oli teisel korrusel tunda suitsuhaisu. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et kuna sauna keris asetses seinale liiga lähedal, oli seinas süttinud kandepost. Tulekahju likvideeriti kell 22.26. Keegi kannatada ei saanud.

28. mail kell 20.21 teatati häirekeskusele põlengust Saarde vallas Väljakülas. Teataja sõnul põles parvsauna vahelagi. Päästjad selgitasid välja, et parvsauna korstna ümber oli süttinud vahelagi. Päästjad kustutasid tulekahju kell 21. Keegi õnnetuses viga ei saanud.

27. mail kell 14.53 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Uku puiesteel. Teataja sõnul põles kõrvalhoone. Päästjad kustutasid kõrvalhoones põlenud viljatünnid ning kemikaalid kell 15.12.

Järvamaa:

27. mail kell 21.34 sai häirekeskus teate tulekahjust Väätsa vallas Saueaugu külas. Teataja sõnul põles 1×1 meetrit turbapinnast. Päästjad kustutasid põleva pinnase kell 21.58.

27. mail kell 21.19 teatati häirekeskusele tahmapõlengust Väätsa vallas Vissuvere külas. Päästjate saabudes oli tulekahju korstnas ise kustunud. Küttesüsteemid kontrolliti üle, midagi ohtlikku ei tuvastatud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.