Liikluses sai kannatada viis inimest

Eile kella 13.43 ajal sõitis 26-aastane mees Harjumaal Lagedil Kooli teel sõiduautoga BMW 316 sirgel teel paremale teelt välja kraavi vastu teetruupi. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, sõidukis viibinud 8-aastane tüdruk toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Eile kella 14.06 paiku toimus liiklusõnnetus Raplamaal Tallinn-Rapla-Türi tee ja Rapla-Varbola tee ringristmikul, kus 60-aastane mees kaotas kontrolli mootorratta BMW üle ja kukkus külili. Mootorratta juht ja sellel kaasreisijana viibinud 52-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 19.30 sõitis 25-aastane juhtimisõiguseta mees Harjumaal Ülgase külas sõiduautoga BMW 318 paremale teelt välja ja vastu kivi. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Juht ja kaasreisija, 22-aastane mees, toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 26 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.