Eilne päev liikluses: Neljas avariis sai viga viis inimest

Eile kella 11.05 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maanteel Viru bussipeatuse juures, kus sõiduauto Volvo S80, mida juhtis 52-aastane Vivian, põrkas kokku vastu liikunud ning vastassuunavööndisse kaldunud jalgratturiga, 19-aastase mehega. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 12.20 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Narva-Jõesuu linnas Kesk ja Sepa tänava samaliigiliste teede ristmikul, kus sõiduautot Mitsubishi juhtinud 66-aastane Nikolai ei andnud teed jalgrattaga sõitnud 66-aastasele Vladimirile. Jalgrattur toimetati Narva haiglasse.

Eile kella 15.20 ajal oli liiklusõnnetus Võrumaal Sõmerpalu vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 242. kilomeetril, kus 61-aastane Aivar sõitis veoautoga Scania R124 ette peateel liikunud sõiduautole Audi A5, mida juhtis 32-aastane mees. Mõlemad juhid toimetati Lõuna-Eesti haiglasse.

Eile kella 16.51 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Tartu maantee ja Laulupeo tänava ristmikul, kus sõiduauto Fiat Doblo, mida juhtis 29-aastane Merilin, sooritades vasakpööret põrkas kokku esialgsetel andmetel rohelise fooritulega reguleeritud ülekäigurada ületanud jalgratturiga, 59-aastase Tiiduga. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 14 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.