Ülekäigurajal teed ületanud poiss jäi auto alla

Eile kell 07.47 oli liiklusõnnetus Tallinnas Randvere tee 79 juures, kus esialgsetel andmetel 23-aastane naine sõitis sõiduautoga Škoda Octavia otsa reguleerimata ülekäigurajal sõites teed ületanud jalgratturile, 11-aastasele poisile. Jalgrattur toimetati Tallinna lastehaiglasse. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 08.33 oli liiklusõnnetus Tallinnas Gonsiori tänav 8 juures, kus esialgsetel andmetel reguleeritud ülekäigurajal punase keelava fooritulega teed ületanud jalakäija, 28-aastane naine sai löögi sõiduautolt Ford Focus, mida juhtis 59-aastane naine. Jalakäija hoidis liiklusõnnetuse hetkel süles 4-aastast poissi, kes löögi tagajärjel maha kukkus. Laps toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Eile kella 11.25 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Viru-Nigula vallas Tallinn – Narva maantee 121. kilomeetril, kus sõiduautot Chrysler PT Cruiser juhtinud 50-aastane naine jäi sõidu ajal magama. Sõiduauto kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tuleva sõidukiga Ford Transit, mida juhtis 44-aastane Vjatšeslav. Liiklusõnnetuses vigastada saanud Chrysleri juht toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kell 14.14 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt 50d juures, kus 56-aastase Vladimiri juhitud liinibussis Scania CL 94, mis alustas Hipodroomi peatusest väljasõitu kukkus reisija, 64-aastane naine. Reisija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 22.14 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse pst 261 juures, kus ilma kiivri ja helkurita jalgrattur, 19-aastane noormees sõitis ette parempööret sooritanud sõiduautole Audi 100, mida juhtis 23-aastane mees. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 8 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.