Lääne-Eestis oli eile seitse põlengut

Päästeameti sündmused Lääne-Eestis 11. mail.

Saaremaa:

11. mail kell 19.41 teatati kulupõlengust Salme vallas Läätsa külas. Teataja sõnul põles umbes 6 meetrit kulu ja põõsastikku ning kustutamisega oli juba alustatud. Päästjate saabudes olid kohalikud inimesed tulele piiri pannud. Põlenguala kasteti päästjate poolt veega üle.

11. mail kell 18.51 sai häirekeskus teate, et Laimjala vallas Ridala külas tuli korstnast paksu valget suitsu ning majas see imbus suitsu kamina vahelt, suitsulõõr luuk hõõgus. Päästjate saabudes selgus, et soojamüüris oli olnud tahmapõleng. Pererahval soovitati kutsuda kutseline korstnapühkija asja uurima ning puhastama.

Raplamaa:

11. mail kell 22.44 teatati häirekeskusele põlengust Kohila vallas Pahkla külas. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et põlesid oksavaalud. Põlengule saadi piir kell 2.53, likvideeriti kell 3.24.

11. mail kell 21.10 sai häirekeskus teate tulekahjust Kohila vallas Pahkla külas, kus teataja sõnul põles mahajäetud maja juures järelevalveta lõke. Päästjad kustutasid lõkke veega ning katsid lõkkekoha mullaga.

11. mail kell 20.04 teatati häirekeskusele kulupõlengust Kohila vallas Pahkla külas. Teataja sõnul põles kraaviääres pinnas. Päästjad kustutasid umbes 200 ruutmeetrit põlevat kulu.

11. mail kell 16.49 sai häirekeskus teate, et Käru vallas Lungu külas põles eelmisel nädalal põlenud vana sigala katus. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et seegi kord oli süttinud katusel olev turvas. Tulekahju kustutati.

Pärnumaa:

11. mail kella 15.19 paiku lõpetati kustutustööd Vändra vallas, kus esmaspäevast alates põles turbaraba.

11. mail kell 18.52 teatati häirekeskusele tulekahjust Tootsis Kesk tänaval. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et põles jalamatt kortermaja trepikojas ning süttinud oli väikses ulatuses ka ühe korteri põrand. Majaelanikud olid tulekahjule ise piiri peale saanud, päästjad kustutasid põlengu lõplikult ning kontrollisid maja üle.

Järvamaa:

11. mail kell 15.24 sai häirekeskus teate kulupõlengust Paides Mündi tänaval. Päästjate saabudes põles umbes 150 ruutmeetrit pinnast. Tulekahju kustutati kululuudade ning seljapritsidega.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.