Purjus juht vigastas jalakäijat, lahkus sündmuskohalt ja sõitis seejärel teelt välja

Eile kella 15.20 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Viimsi vallas Randvere tee 8 juures, kus alkoholijoobes 39-aastane naine sõitis sõiduautoga Mazda 3 maja hoovist vasakpööret Karulaugu teele sooritades otsa teepeenral viibinud jalakäijale, 80-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Sõiduk lahkus sündmuskohalt ja hiljem Karulaugu tee ja Veere tee ristmiku juures sõitis teelt välja, vastu posti betoonalust. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 07.24 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee 58b juures, kus esialgsetel andmetel alkoholijoobes 39-aastane Sergei sõitis sõiduautoga Toyota Avensis sõidusuundi eraldaval eraldusribale, vastu tänavavalgustusposti. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kell 11.12 oli liiklusõnnetus Tallinnas Kivimurru tn 45 juures, kus 32-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Avensis vasakpööret sooritades otsa vastassuunavööndis otse liikunud mootorrattale Suzuki, mida esialgsetel andmetel juhtis 37-aastane Allan. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 14.23 oli liiklusõnnetus Viljandis Kevade ja Künni tänavate ristmikul, kus jalgrattur, 12-aastane poiss sõitis ette peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 26-aastane mees. Jalgratturile andis kiirabi kohapeal esmaabi.

Eile kella 15.40 ajal toimus liiklusõnnetus Kohtla-Järvel Torujõe tänava ja Järveküla tee ristmikul, kus 61-aastane Lembit sõitis sõiduautoga Toyota Avensis ette peateel liikunud sõiduautole BMW 530D, mida juhtis 65-aastane Vladimir. BMW-s kaasreisijana viibinud 12-aastane tüdruk toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Täna kell 01.15 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinn-Lagedi tee 6. kilomeetril, kus sõiduteed ületanud alkoholijoobes ja helkurita jalakäija, 54-aastane Monika sai löögi veoautolt Scania R124, mida juhtis 49-aastane Peeter. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 14 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Põhja prefektuurist on varastatud must Mercedes-Benz E220. Numbrimärk 295AVV, väljalaskeaasta 1999. Samuti on varastatud Respo (haagis), hall, nr 475GR. Valmistamisaasta 2007.

Lääne prefektuuris on leitud must Volkswagen Amarok. Sõiduk on registreeritud Lätis, nr JF4139.

Leave a Reply