Õnne valem: Rannarootsi muuseumi direktor kihutab iga päev kaatriga Noarootsist Haapsallu tööle vaid kolme minutiga

Ülo Kalm oma mootorpaadi roolis. F: Ivar Soopan.
Ülo Kalm oma mootorpaadi roolis. F: Ivar Soopan.

Maaleht kohtus Rannarootsi muuseumi direktori Ülo Kalmuga, et kontrollida, mis on tema näol oleva pideva naeratuse põhjuseks. Ju neid põhjusi on palju, aga üks neist on see, et ta on ilmselt ainuke inimene Eestis, kes käib iga päev tööl kaatriga ja jõuab Noarootsist oma töökoha ukse ette kolme minutiga.

Ülo Kalm Rannarootsi muuseumi kai juures. F: Ivar Soopan.
Ülo Kalm Rannarootsi muuseumi kai juures. F: Ivar Soopan.

Maaleht kihutas koos Kalmuga välgukiirusel üle Tagalahe ja tegi sellest pika videoloo. Juttu aeti ka Österby sadamast ja sellest, kas otseühendustee üle lahe teeks rannarootslased sama õnnelikuks kui on Kalm kaatrirooli keerates.

Vaata artiklit homsest Maalehest ja videot digilehest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.