Jalakäijale otsa sõitnud juht lahkus sündmuskohalt, politsei palub abi

Eile kell 16.45 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Raasiku vallas Aruvalla-Jägala maantee 13. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis tundmatu sõiduauto mööda Aruvalla-Jägala maanteed Peningi poolt Perila suunas ja sõitis otsa sõidutee teepeenral seisnud jalakäijale, 15-aastasele poisile.

Pärast kokkupõrget sõiduauto lahkus sündmuskohalt Perila suunas. Jalakäija lahkus sündmuskohalt koju ning kiirabi toimetas ta hiljem SA Tallinna lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Sõiduauto kirjeldus: punast värvi, küljel valged kirjad. Autojuhi kirjeldus: meesterahvas, kiilaspäine, vanus 50-60a.

Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.