Bussijuht sõitis terviserikke tõttu teelt välja, viis inimest viidi haiglasse

Eile kella 07.20 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Väike-Pungerja – Estonia kaevanduse tee teisel kilomeetril, kus autobussi Volvo juhtinud 63-aastane mees sõitis terviserikke tõttu sõiduteelt välja kraavi vastu puud. Sündmuskohalt toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli bussijuht ja neli reisijat. Reisijatel olid turvavööd kinnitamata.

Eile kella 10.55 ajal sõitis 79-aastane Gennady Kohtla-Järvel Järveküla tee 77 juures sõiduautoga Nissan Micra otsa kõnniteel teed ületavale 87-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Eile kella 20.36 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe tee 17/19 juures „Kuristiku“ bussipeatuses, kus esialgsetel andmetel alustas autobussi SCANIA CN94 juhtinud 67-aastane mees sõitu, kui vastu bussi jooksis jalakäija, 65-aastane Oleg. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 19.40 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Tallinn- Saku- Laagri tee 10. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel mööda jalgratta- ja jalgteed jalgratast juhtinud 43-aastane mees, sõitis tagant otsa samas suunas liikunud jalakäijale, 60-aastasele mehele. Tegemist oli suurema grupi jalgratturitega (ca 18 jalgratturit), kes tegid trenni. Jalakäija toimetati sündmuskohalt Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 9 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid: 

Lääne prefektuurist varastati eile helehall Volvo V40 numbrimärgiga 620AVD (1996.a.)

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.