HÕFF kutsub homme kultuurikeskuse ette tantsima

 

possession 2

Tuleb välja, et reede on rahvusvaheline tantsimist propageeriv päev, lisaks leiab nädalavahetusel aset tõeline haruldus – volbriöö HÕFF-il!

Kuna nõiad on ikka leekide ees või kuuvalguse käes tantsinud, kipumegi arvama, et see rahvusvaheline tantsimise päev on just sellepärast volbriööle nii lähedal. Seetõttu on 11. Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali avamine sedakorda seotud just tantsimisega.

Pealtvaatajaid, sõpru, festivali fänne ning huvilisi ootame Haapsalu kultuurikeskuse ette reedel, 29. aprillil kell 18.30, kui leiab aset volbriööst inspireeritud tantsuline manamine, mille idee taga seisavad pealinna ühed erinäolisemad koreograafid Rene Köster ja Helina Reinjärv.

Tantsulises aktsioonis teevad kaasa Haapsalu noored T-Stuudiost, J-J Streetist ning Läänemaa ühisgümnaasiumist. Iga julge, kes tunneb, et ta on ära nõiutud, on oodatud ka kaasa tegema.

Tule kohale ja jälgi manamist, kui tunned, et keha sees käib kerge jõnks ja liigud ilma vastupanuta soovimatus suunas, tuleb lihtsalt asjaga kaasa minna ja tantsida!

Pärast avamist siirdume koos kultuurikeskuse suurde saali, kus näidatakse Euroopa esilinastuse raames USA filmifestivalidel väga kiitvaid arvustusi saanud linateost “Varju all”. Kohal on ka filmi autor Babak Anvari isiklikult. Kostümeeritud ja grimmeeritud publik vanuses +15 eluaastat pääseb avaseansile tasuta.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.