Liikluses sai viga üks inimene

Eilne politsei kiirusmõõtmise aktsioon ilmselt distsiplineeris liiklejaid, sest oli ainult üks liiklusõnnetus.

Eile kella 16.21 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Turu ja Jõe tänavate valgusfooriga reguleeritud ristmikul, kus sõiduautot Volvo XC90 juhtinud 39-aastane Kalev liikus mööda Turu tn suunaga kesklinna poole ning soovis sooritada vasakpööret Jõe tänavale. Juhi väitel oli fooris kollane tuli. BMW 328CI, mida juhtis 24-aastane Hardo liikus mööda Turu tänavat suunaga linnast välja esimesel sõidurajal, juhi väitel hakkas kollane tuli vilkuma. Toimus kokkupõrge vasakpööret sooritava Volvo ja otse liikuva BMW vahel. Liiklusõnnetuse käigus sai vigastada Volvos kaasreisijana viibinud 74-aastane Aino, kes toimetati kiirabi poolt TÜ Kliinikumi traumapunkti. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või lõuna avariitalituse telefonil 7308814 või saata e-kiri aadressile louna.korrapidaja@politsei.ee.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.