Kolmes õnnetuses said viga jalakäijad

Eile kell 14.05 oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Vinni vallas Viru-Jaagupi – Simuna maantee 5. kilomeetril, kus 20-aastane Teet sõitis ratastraktoriga John Deere, mille haakes oli väetisekülvik. Vasakpööret sooritades sõitis ta otsa temast möödasõidul olevale sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 50-aastane Juri. Volkswagenis kaasreisijana viibinud 45-aastane Oleg toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kella 15.40 ajal oli liiklusõnnetus Kohtla-Järve linnas Virmalise 2 juures, kus 56-aastane Vladimir tagurdas sõiduautoga Volvo S80 otsa poeesisel platsil liikunud jalakäijale, 80-aastasele Liidiale. Jalakäija toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kell 15.55 toimus liiklusõnnetus Rakveres Vilde 8 juures, kus 51-aastane Tiina tagurdas sõiduautoga Nissan Qasqai otsa jalakäijale, 83-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kell 21.21 oli liiklusõnnetus Tallinnas Linnamäe tee 87 juures, kus väljaspool jalakäijate ülekäigurada sõiduteele jooksnud jalakäija, 27-aastane Mihhail sai löögi liinibussilt MAN Lions City, mida juhtis 70-aastane Konstantin. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 21.49 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tammsaare tee ja Ehitajate tee ristmikul, kus 22-aastase naise juhitud politsei alarmsõiduk Volkswagen Transporter sõitis vasakpööret sooritades otsa sõiduautole Mercedes Benz E 200, mida juhtis 49-aastane Igor. Mercedese juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Lääne prefektuurist ärandati punane mopeed BAOTIAN, nr 885D, 2011. aastal valmistatud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.