Eile said kahes liiklusõnnetuses inimesed viga

Eile kella 9.40 ajal oli liiklusõnnetus Viimsi vallas Lubja külas, kus alkoholijoobe tunnustega 59-aastane mees sõitis mopeediga Keeway Matrix kurvis paremale teelt välja. Mopeediga sündmuskohalt lahkunud juht toimetati hiljem Ida-Tallinna Keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 20.52 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Narva mnt – J. Smuuli tee ristmikul. 54-aastane Ljudmilla sõitis Smuuli teelt Narva mnt-le parempööret sooritades sõiduautoga Honda CR-V otsa tema ees liikunud sõiduautole Renault Captur, mida juhtis 58-aastane Margarita. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Renault juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.