Haapsalu kultuurikeskuses
17. aprillil kell 18.00
21. aprillil kell 19.30
27. aprillil kell 19.30 
Pilet 4 €
„Hardcore: Raju Henry“ on põnevusfilm, mida jutustatakse peategelase vaatenurgast. Sa ei mäleta mitte midagi. Eelkõige seetõttu, et su naine (Haley Bennett) on su just surnust tagasi toonud. Ta ütleb, et su nimi on Henry. Viis minutit hiljem sind tulistatakse, sinu naine on röövitud ja sa peaks ilmselt midagi tegema, et teda tagasi saada. Kelle käes ta on? Tema nimi on Akan. Ta on võimas sõjakunn, kellel on terve palgasõdurite armee ja plaan maailma valitseda. Samuti oled sa sulle tundmatus Moskva linnas ja kõik tahavad sinu surma. Kõik peale salapärase briti tüübi, kelle nimi on Jimmy. Ta võib olla sinu poolel, aga sa pole selles kindel. Kui sa suudad selles hullumeelsuses ellu jääda ja saladuse lahendada, võid ka avastada oma eesmärgi ja tõe oma identiteedi taga. Õnn kaasa, Henry. Seda läheb sul ilmselt vaja.
Lavastaja: Ilya Naishuller
Osatäitjad: Haley Bennett, Sharlto Copley, Danila Kozlovsky, Tim Roth
Filmi pikkus: 1h 30 min

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.